home
thbp
movies
fishing
indernettet
webportal
links
contactRelease Information
Instruktør: Woody Allen
Premiere: 24. november 2006
Spilletid: 96 min.

Anmeldelse
Stedet er London, og Scarlett Johansson spiller den kvindelige hovedrolle, men så er der sådan set heller ikke flere lighedspunkter mellem Scoop, og Woody Allens forrige film, Match Point. Efter den mere alvorlige Match Point så er Woody med Scoop vendt tilbage til de lette komedier, hvor han også har fejret sine største succeser. 


Picture copyright © SF-film

Dialogen er en af Scoops helt store forcer, og man kan ikke andet end trække på smilebåndet, når Woody stryger om sig med små guldkorn som "I was born of the Hebrew persuasion, but I converted to narcissism" - en mere ironisk selvreflekterende kommentar skal man vist lede længe efter.

Scarlett Johansson er et rigtigt humoristisk bekendtskab som den unge naive journalist studerende Sondra Pransky, om end kemien mellem hende og Hugh Jackman ikke ligefrem slår gnister. Aldeles glimrende er også Ian McShane (bedre kendt som Deadwoods benhårde kroejer Al Swearengen) i rollen som den døde reporter Joe Strombel. 


Picture copyright © SF-film

Særligt dybt stikker historien i Scoop ikke, men det er en charmerende lille film, der nok skal gøre lykke hos enhver Woody Allen-fan. 

Karakter

Film:

back